Zondag in Utrecht: Op bezoek bij het boek

opbezoekbijhetboek-posterVertel zondag  3 nov in de Why I Love This Book-bus in 1 minuut aan welk voorleesboek jij de liefde verklaart. We zijn daar samen met de beste cappuccino van Utrecht. je vindt ons op de Stadhuisbrug, voor de Broese/Polare aan de Oudegracht.

Het is Culturele zondag in Utrecht, op zaterdag 2 en zondag 3 november.
Tijdens de Culturele Zondag Op bezoek bij het boek staat Utrecht in het teken van het boek. In samenwerking met Het Literatuurhuis, de Utrechtse Bibliotheek en vele andere organisaties worden unieke activiteiten georganiseerd. Van een expeditie langs Utrechtse boekenkasten tot een literaire quiz in de Winkel van Sinkel en van een vossenjacht met bekende literaire figuren tot een verhaaldiner: voor alle boekenliefhebbers, lezers, luisteraars, (amateur)schrijvers wat wils. Aanleiding voor dit weekend is het landelijke Jaar van het Voorlezen en de aftrap van Nederland Leest.

Meer info

Website | Programma | Locatieplattegrond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *