Ellie over De ongewone lezer – Alan Bennett


Door Marc | August 18, 2013

Meer informatie over het Nieuwe Lezen bij ProBiblio.

"Ik heb zo vreselijk zitten lachen..."

Ellie, 57, adviseur, Castricum

Lees De ongewone lezer nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat De ongewone lezer over?

Bij toeval - ze rent achter haar hondjes aan - ontdekt de Engelse koningin een bibliobus die geparkeerd staat bij de keuken van Windsor Castle. Ze voelt zich verplicht een boek te lenen, en alhoewel ze van plan is het de week erna ongelezen terug te brengen, begint ze te lezen. En ze zal niet meer ophouden. Het leesvirus heeft zich van haar meester gemaakt. Maar het lezen maakt de koningin tot een ander mens, tot een koningin die niet gewenst is. Alan Bennett (1934) is auteur van tientallen boeken, televisieen filmscenario's, maar hij is ook acteur. Hij speelde in ondermeer A Dance to the Music of Time, Little Dorrit en The Madness of King George. Anton de Goede is redactielid en presentator van het vpro - radioprogramma De Avonden. Hij las eerder de Amerikaanse kinderklassiekers Charlottes web en De kat met de hoed voor. In 2005 presenteerde hij De Avond van het luisterboek.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *