Stijn over De Cock en moord in reclame – Ap Baantjer"Ik zat echt actief mee te denken wie de dader zou kunnen zijn, waarom men zoiets doet en wat er nog meer mis is: het is echt een aanrader."
Stijn, 17, scholier, Lommel

Bestel De Cock en moord in reclame hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De Cock en moord in reclame over

Een nieuwe Baantjer: garantie voor een hoge notering in de boeken toptien. Nummer 59 in de reeks over de Amsterdamse rechercheur De Cock - met ceeooceekaa - en zijn rechterhand Vledder.

In de grote recherchekamer van het aloude politiebureau Warmoesstraat bewondert De Cock de knappe staaltjes van verbaliseerkunst die zijn trouwe assistent Vledder op de computer produceert: 'Het lijkt wel een roman'. Hun overpeinzingen worden verstoord door een struise vrouw van eind veertig die binnen komt zeilen. Haar man heeft haar ooit gezegd dat ze te rade moest gaan bij De Cock als ze in de problemen kwam. Haar man is overleden en ze weet niet wie hun succesvolle reclamebureau nu moet runnen. De Cock raadt haar aan de vroegere secretaresse de algehele leiding tijdelijk over te laten nemen. Maar de oude rechercheur kan niet weten dat hij daarmee aan het begin staat van een zaak waarin drie moorden kort na elkaar worden gepleegd.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *