Jens over Thrillers in de sport – Stef Wijnants


Door Van-Nhi | November 25, 2012

"Het is erg fijn dat de schrijver spanning opbouwt, waardoor je als lezer extra geboeid bent om het verhaal af te lezen. Verder is het fijn dat het over verschillende onderwerpen gaat."

Jens, 17, scholier, Lommel

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Thrillers in de sport over?

pencil-mgrey"Ze gaan lopen, ze gaan lopen! 't Is niet te geloven! Volledig in paniek... DAAR IS EM! DAAR IS EM! Ik weet zelfs niet wie het is, maar we zijn alweer op weg naar Mexico!"
Op 20 november 1985 scoorde Georges Grün vijf minuten voor het einde van de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-België een gedenkwaardig doelpunt. Ook al dank zij de begeleidende kreten van Rik De Saedeleer heeft dit Magische Moment zich in het collectief geheugen genesteld van de Belgische voetballiefhebber. Niet omdat het zo'n mooie goal was, wel omdat het doelpunt viel op een moment dat niemand het nog verwachtte.

Een schijnbaar voldongen feit werd in één sublieme seconde achterhaald. Een schier hopeloze situatie werd door één actie totaal omgedraaid. Het leek onwaarschijnlijk, en toch gebeurde het. Zie daar een thriller in de sport.

De laatste minuten, de laatste meters, de laatste bal, de laatste seconden. Het hart pompt hevig, de bloeddruk stijgt collectief, mensen zitten met gekrulde tenen in het stadion of voor hun televisie, thereâ's magic in the air. Het onmogelijke wordt waar, het onvoorstelbare wordt realiteit. Dát is sport in zijn zuiverste en meest fabelachtige gedaante.

Sportjournalist Stef Wijnants, al jaren hét gezicht van het zondagse Sportweekend op één, vertelt met passie over de spannendste ontknopingen in de geschiedenis van de topsport - onmisbare lectuur voor wie gek is op sport én op thrillers!

Details

  • Originele titel: Thrillers in de sport
  • Uitgever(s): Borgerhoff & Lamberigts
  • ISBN(‘s): 9789089310668
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011

Tags

Borgerhoff & Lamberigts // Jens // Stef Wijnants // Thrillers in de sport

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *