Twan van Buren over haar boek Het boek van lang geleden


Door Van-Nhi | October 30, 2012

"In het boek leert ze hoe ze die verlamming kan overwinnen en alsnog haar zusje uit die pop tevoorschijn kan halen. Ze eindigt als een moedig meisje."

Twan van Buren, 63, psychotherapeute, Amsterdam

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Het boek van lang geleden over?

pencil-mgrey'Het boek van lang geleden' is een spannend, sprookjesachtig verhaal over het meisje Wirre, dat met haar lappenpop Warre in een huisje op tuinpark 'Ons Buiten' woont. Op een dag vindt ze een geheimzinnig boek. Vanaf het moment dat ze het opendoet, vestigen zich giftige planten en woekerend onkruid in haar tuin. Deze bereiden de komst voor van een elzenboom: de slaapplaats van een heks, die in het verleden een vloek over haar heeft uitgesproken.

Om aan deze vloek te kunnen ontsnappen, zal Wirre de heks alsnog moeten overwinnen. Maar hiervoor heeft zij eigenschappen nodig, die zij tot nog toe niet in zichzelf ontwikkeld heeft. Daarmee is ook de onderliggende thematiek gegeven: de volwassenwording van een meisje tot vrouw.

Details

  • Originele titel: Het boek van lang geleden
  • Uitgever(s): Burena
  • ISBN(‘s): 9789081710213
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011

Tags

Burena // Het boek van lang geleden // Twan van Buren

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *