Twan van Buren over haar boek Het boek van lang geleden"In het boek leert ze hoe ze die verlamming kan overwinnen en alsnog haar zusje uit die pop tevoorschijn kan halen. Ze eindigt als een moedig meisje."
Twan van Buren, 63, psychotherapeute, Amsterdam

Bestel Het boek van lang geleden hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Het boek van lang geleden over

'Het boek van lang geleden' is een spannend, sprookjesachtig verhaal over het meisje Wirre, dat met haar lappenpop Warre in een huisje op tuinpark 'Ons Buiten' woont. Op een dag vindt ze een geheimzinnig boek. Vanaf het moment dat ze het opendoet, vestigen zich giftige planten en woekerend onkruid in haar tuin. Deze bereiden de komst voor van een elzenboom: de slaapplaats van een heks, die in het verleden een vloek over haar heeft uitgesproken.

Om aan deze vloek te kunnen ontsnappen, zal Wirre de heks alsnog moeten overwinnen. Maar hiervoor heeft zij eigenschappen nodig, die zij tot nog toe niet in zichzelf ontwikkeld heeft. Daarmee is ook de onderliggende thematiek gegeven: de volwassenwording van een meisje tot vrouw.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *