Maarten van Rossem over De wind in de wilgen – Kenneth Grahame


Door Marc | October 4, 2012

"Ik moet er zeer sterk op aandringen dat u, liefst binnen een week, leest: De wind in de wilgen. Ik kan het warm, warm aanbevelen."

Maarten van Rossem, 68, AOW-er, Utrecht

Lees De wind in de wilgen nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat De wind in de wilgen over?

Sinds het verschijnen in 1908 van Kenneth Grahames 'De Wind in de Wilgen', heeft dit boek vele generaties lezers betoverd, zowel jong als oud. Deze nieuwe versie, die met gevoel voor de tekst werd ingekort en schitterend geïllustreerd door Inga Moore, zal die betovering beslist in stand houden.
Maak kennis met de vriendelijke Mol, zijn goedhartige makker Waterrat, de geniale Das en de eigenzinnige Pad. En beleef samen met hen enkele van de meest onvergetelijke avonturen die ooit zijn beschreven.

Dit boek is een zeldzaamheid - zo'n klassiek werk uit de literatuur dat niet alleen heel mooi is, maar tegelijk heel grappig.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *