Halil Gür over zijn boek De babykamer"Via het schrijverschap wil ik mijn wereld vergroten. Niets is zoals het lijkt in het leven, het boek schreef ik vanuit het oog van de ziel."
Halil Gür, , schrijver, Amsterdam

Bestel De babykamer hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De babykamer over

Halil Gur, een schrijver van Turkse komaf die geheel in eigen stijl boeken schrijft. Geboren in 1951. Is begonnen met een studie architectuur aan de universiteit aan Istanbul maar heeft zijn studie nooit kunnen afmaken omdat hij het geld er niet voor had. Nadat hij om financiële redenen zijn studie moest beëindigen, ging hij werken als gids voor toeristen. Het werk van Gür werd bekroond met de Ed. du Perronprijs (1986), Jenny-Smelik-Kiggenprijs (1988) en Halewijnprijs (1991).
In zijn verhalen en gedichten speelt Halil Gur met de begrippen plaats, tijd en ruimte. De realiteit bestaat bij hem naast andere dimensies. Halil Gur komt uit Zuioost-Antatolie. Magie en mysterien krijg je daar met de paplepel ingegoten, of zoals wij zeggen: met de moederborst mee.’
In vijf verhalen neemt de schrijver de lezer mee op reis door de wereld van het onbewuste, die moet inspireren tot een reis in de eigen binnenwereld in het boek de babykamer. Wil jij jezelf verkennen? De grenzen tussen verleden, heden en toekomst vervagen. ‘Waar je verleden ligt, ligt ook de toekomst.’

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *