Shoshi Breiner over haar boek Ira’s bekentenis



"I came across a family that told me that after their father died, they discovered he wrote a little book in which he claimed that 30 years after the war, he killed the guy that gave his family away to the nazis."
Shoshi Breiner, 60, writer, Tel Aviv

Bestel Ira’s bekentenis hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Ira’s bekentenis over

Een Nederlands-Israëlische familie komt bij elkaar om sjivve te zitten voor de pas overleden Ira. Ze ontdekken dat Ira een boek heeft geschreven waarin hij vertelt over zijn leven en over de moord die hij heeft gepleegd op de verrader van zijn ondergedoken familie. Bij het uitbreken van de oorlog woonde Ira in het buitenland en alleen zijn jongere broer David vond hij terug. De familieleden kampen ieder met hun eigen problemen. Waarom wil David nooit meer naar Nederland en zijn vrouw juist wel? Hoe gaat hun dochter om met het verlies van haar man op jonge leeftijd en lukt het hun zoon om de kleinkinderen bij te sturen? En klopt die bekentenis van Ira eigenlijk wel?

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *