Kenan over Essentie, Diamanten Weg Tot Innerlijke Realisatie – A.H. Almaas



“De eenheid van het zijn. Dat vertelt hij op een hele mooie manier… Het heeft ook een onderbouwing vanuit de moderne psychologie. Het is geen heel zweverig verhaal, zoals we meestal zien.”
Kenan, 40, bibliothecaris, Amersfoort

Bestel Essentie, Diamanten Weg Tot Innerlijke Realisatie hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Essentie, Diamanten Weg Tot Innerlijke Realisatie over

Essentie is een bijzonder boek vanwege de synthese van westerse en oosterse benaderingen van psychologische en spirituele ontwikkelingen. Waar de meeste autoriteiten op dit gebied abstract en onvolledig blijven, is de uiteenzetting van de auteur over de weg naar zelfrealisatie opvallend duidelijk en nauwgezet. Almaas spreekt uit eigen ervaring en zijn woorden hebben de simpele kracht en de schone klank van de waarheid. In Essentie onderzoekt Almaas de essentiële werkelijkheid om te achterhalen wie of wat wij in werkelijkheid zijn. Almaas ontdoet daarbij het begrip verlichting van alle mysterie en toont een voor iedereen te bevatten proces met duidelijk omschreven stappen, een proces waardoor wij onze persoonlijkheid kunnen loslaten en essentie kunnen ervaren.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *