Imre Dietz over haar boek Ik kom eraan



“Ik kom eraan heb ik geschreven naar aanleiding van een nachtmerrie. Ik werd badend in het zweet wakker en ik dacht: nu heb ik een verhaal.”
Imre Dietz, , schrijver & psycholoog,

Bestel Ik kom eraan hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Ik kom eraan over

Een jonge vrouw. Haar bloedmooie minnaar. Haar favoriete neef en haar onuitstaanbaar knappe nichtje. En een sekte. Vier mensen die met elkaar verbonden zijn door één ongelukkig ogenblik van groot verlangen. Vier levens in gevaar. Wie redt wie?

In korte tijd wordt het leven van psychologiestudente Mirka volledig op zijn kop gezet. Allereerst door haar nieuwe minnaar Sebastian, die haar het hoofd op hol brengt met de Argentijnse tango. Maar ook door haar neef Tom, die ze al vanaf haar vroege jeugd adoreert. Hij is zwaar depressief en Mirka probeert hem te helpen waar ze kan. Haar berekenende nichtje Ziggy drijft hem echter in de armen van een obscure sekte.

Terwijl Ziggy en Tom hun heil bij die sekte zoeken, ontdekt Mirka dat Sebastian een duister deel van zijn verleden voor haar verborgen houdt. Maar ze heeft ook zelf geheimen waarover ze liever niets loslaat. Met welke onzichtbare draden uit het verleden zijn hun levens met elkaar verbonden? Heeft Mirka de moed de waarheid onder ogen te zien?

Ik kom eraan is een spannend en erotisch verhaal over lust en vriendschap, schuld en vergeving.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *