Caroline Nelissen over haar boek Daten“In het daten ben ik wel heel erg bijzondere dingen tegengekomen. En het bijzonderste was dat ik mezelf vooral tegenkwam.”
Caroline Nelissen, , senior purser, coach & auteur, Woudenberg

Bestel Daten hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Daten over

Een prettig ogend gezicht, omringd door een gigantische bos zwarte, met aan de slapen licht grijzende krullen, gedragen door een lang ietwat stevig postuur, loopt me op de stoep tegemoet. Ik draai het raampje open en hij zegt: Zal ik u de weg wijzen? En dan zit hij naast me en is de auto plots gevuld met mannelijkheid. Onverbloemd bekijkt hij me vanaf mijn hoofd tot waar hij kan, ondertussen stuur ik de auto het verlaten kerkplein op.

In D@te neemt de schrijfster de lezer mee op haar zoektocht naar een partner. Ze vertelt openhartig over haar, voornamelijk op internet daten gebaseerde, belevenissen. Waaraan zal ze de voorkeur geven, haar hoofd of haar hart? En wat verwachten de mannen van haar? Het is een beschouwend en kwetsbaar verslag over haar ontmoeting met mannen die de oprechte intentie hebben een levensgezel te vinden.

Spannend, oprecht en met humor.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *