Nieuw: Bestel al je boeken via de ♥/SHOP

Wil je iets goeds doen? Doe het dan hier. Boekentip video’s maken kost tijd. Ongeveer een uur per video. Jij kan ons helpen door voortaan al je boeken online te kopen via de ♥/SHOP. Kost je niets extra.Wil je iets goeds doen? Doe het dan hier.

Boekentip video’s maken kost tijd. Ongeveer een uur per video.
Dus zoeken we naar manieren om een beetje geld te verdienen.

Jij kan ons helpen door voortaan al je boeken online te kopen via de ♥/SHOP. Krijgen wij 5% commissie, en jij betaalt niets extra. Mooi toch.

Naar de ♥/SHOP. Je vindt er alles van BOL.com en Amazon.

One Reply to “Nieuw: Bestel al je boeken via de ♥/SHOP”

  1. Moeilijk om voor mijn verhaal in Uitgeefland de dnahen op elkaar te krijgen. Er is geen vraag naar, zeg maar. En tf2ch zou het, naar mijn bescheiden mening, geen slecht idee zijn het boek te schrijven. Wie weet dat ik er straks nog een manuscriptje uitgooi. Tussendoor. Of niet. Dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *