Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon


Door Marc | March 27, 2012

“Ik ben eigenlijk helemaal geen reisverhalenlezer, maar dit boek nam ik ooit mee op vakantie, en ik heb er zo om moeten lachen.”

Karin, 53, specialist Bibliotheek Eemland, Amersfoort

Lees Naar Het Hart Van Borneo nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Naar Het Hart Van Borneo over?

In zijn inmiddels klassieke reisboek Naar het hart van Borneo beschrijft Redmond O'Hanlon zijn zoektocht naar de witte neushoorn op Borneo. Samen met dichter James Fenton reist hij over de Baleh-rivier tot diep in het hart van de jungle, op weg naar een nog niet geëxploreerde bergketen. Als de expeditie ten slotte het gebied bereikt van de befaamde Ukit-stam, worden de blanke leden van de expeditie algauw omringd door opgewonden jongeren, die weinig geïmponeerd zijn door de ouderen van de stam, en liever de laatste discodans leren.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon”

  1. 12-8-09 zegt: Ik wil graag een ereader gaan kopen, maar er zijn vehcnrillesde websites die ereaders verkopen waaronder:ebookreaderstore.nl Ik heb nogal slechte ervaring met online aankopen. Daarom mijn vraag, heeft iemand ervaring met deze webwinkel? En is het aan te raden hier te kopen?Of kan ik beter offline kopen? 0Waardeer dit antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *