Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon“Ik ben eigenlijk helemaal geen reisverhalenlezer, maar dit boek nam ik ooit mee op vakantie, en ik heb er zo om moeten lachen.”
Karin, 53, specialist Bibliotheek Eemland, Amersfoort

Bestel Naar Het Hart Van Borneo hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Naar Het Hart Van Borneo over

In zijn inmiddels klassieke reisboek Naar het hart van Borneo beschrijft Redmond O'Hanlon zijn zoektocht naar de witte neushoorn op Borneo. Samen met dichter James Fenton reist hij over de Baleh-rivier tot diep in het hart van de jungle, op weg naar een nog niet geëxploreerde bergketen. Als de expeditie ten slotte het gebied bereikt van de befaamde Ukit-stam, worden de blanke leden van de expeditie algauw omringd door opgewonden jongeren, die weinig geïmponeerd zijn door de ouderen van de stam, en liever de laatste discodans leren.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Karin over Naar Het Hart Van Borneo – Redmond O’Hanlon”

  1. 12-8-09 zegt: Ik wil graag een ereader gaan kopen, maar er zijn vehcnrillesde websites die ereaders verkopen waaronder:ebookreaderstore.nl Ik heb nogal slechte ervaring met online aankopen. Daarom mijn vraag, heeft iemand ervaring met deze webwinkel? En is het aan te raden hier te kopen?Of kan ik beter offline kopen? 0Waardeer dit antwoord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *