Adriënne Nijssen over haar boek Dansen op de waterlijn



“Ik heb dit boek vooral geschreven omdat ik heel graag zou willen dat er in Nederland een wat normaler beeld ontstaat over homoseksuelen, zowel mannen als vrouwen.”
Adriënne Nijssen, 58, auteur, docente & journaliste, Amersfoort

Bestel Dansen op de waterlijn hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Dansen op de waterlijn over

Tijdens een korte vakantie ontmoet Marjanne de lesbische Clara. Marjanne is verlegen, teruggetrokken en hetero. Hun ontmoeting is het begin van een vriendschap die zeker bij Marjanne veel emoties oproept en die uiteindelijk uitmondt in een relatie. Dan wordt Clara ziek en een periode van onzekerheid en vooral onduidelijkheid over Claras ziekte volgt. Als blijkt dat ze aan een slepende, ongeneeslijke ziekte leidt, staat Marjanne voor een moeilijke keus: fulltime voor Clara zorgen of kiezen voor een eigen leven? Dansen op de waterlijn is een ontroerend verhaal over liefde en verlies. Over keuzes en voldongen feiten. Adriënne Nijssen beschrijft op directe en aangrijpende wijze hoe twee vrouwen met onverwachte ontwikkelingen in hun relatie geconfronteerd worden.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *