Rob over Wereldeters – Marjolein de Vlaam“Je wilt graag dat je kind een wereldeter wordt. Je weet ook dat je het zelf niet was. Daar gaat dit boek over.”
Rob, 65, creative director, Hoorn

Bestel Wereldeters hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Wereldeters over

Kinderen zijn de beste eters die er zijn. In principe lusten ze alles. Zijn het wereldeters. Als je ze maar kunt boeien aan tafel.
In het boek WERELDETERS lees je hoe kinderen werkelijk alles van de wereldkeuken eten. Het geheim is kinderlijk eenvoudig. Vertel leuke verhalen en weetjes over het land waar het eten vandaan komt. Met verhalen alleen kom je er echter niet. Je hebt ook smakelijke gerechten nodig. Daarin voorziet het los bijgevoegde receptenschrift.
Het bevat 30 gezonde en gevarieerde gerechten, drie per land. De gerechten zijn aangepast aan de smaak van kinderen. Eenvoudig en snel te bereiden en met ingredienten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

WERELDETERS is een vrolijk boek voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar en hun ouders. Boordevol weetjes, fotos en illustraties Bij het boek zit een los receptenschrift, twee paspoortjes en een stickervel met landenstickers.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *