Vincent Bijlo over Plattegrond van een jeugd – Wanda Reisel“Ik vind dat iedereen dit boek moet lezen. Het is een schitterend boek, ook in de audioversie. En als je er eenmaal aan begint, wil je het nooit meer loslaten.”
Vincent Bijlo, 46, cabaratier & columnist, Amsterdam

Bestel Plattegrond van een jeugd hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Plattegrond van een jeugd over

Van Eeghenstraat 100, 5 verdiepingen, 16 kamers, 26 vaste kasten, een kolenhok en een prieel in een tuin die grenst aan het Vondelpark. Van het huis waar Wanda Reisel opgroeide staat elke plint, elke kier, elke deurknop in haar geheugen gegrift. Het werd het domein van haar verbeelding en de kiem van haar schrijverschap.

In al die kamers huizen de verhalen over haar jeugd, haar ouders en broers en zussen, over haar lagere school en middelbare school, over vriendschappen en verliefdheden.

Reisel neemt de lezer mee, dwalend van het ene vertrek naar het andere en aan de hand van haar verhalen ontstaat de plattegrond van een jeugd.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *