Iets nieuws: Luisterfragmenten

De Parvenu - Mark SchalekampWhy I Love This Book heeft iets nieuws: korte luisterfragmenten van mooie boeken. In drie minuten hoor je een stukje van het boek, voorgelezen door onze vaste voorlezer The Voice.

Zo krijg je snel een indruk van het boek. En voor de sjeu luisteren we het fragment op met wat extra soundeffects. De primeur, het allereerste luisterfragent is van De Parvenu, het boek van Mark Schalekamp. Klik hieronder op Play!

Luistertip: koptelefoon!

Info:

  • Fragment: De Parvenu – Mark Schalekamp
  • Voorgelezen door: The Voice
  • Duur: 02:50 minuten
  • File: MP3 – 2.7 Mb

Meer

Mark Schalekamp over zijn boek: De parvenuKlik links om de video die we eerder maakten met de auteur over dit boek te bekijken. Daar vind je ook een korte beschrijving van het boek en als je wilt een bestel-link naar BOL.com.

Like / Share / Rate

Goed verhaal toch. Like of share dit artikel met je vrienden…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *