Maurits over De GVR – Roald Dahl (luisterboek voorgelezen door Jan Meng)


Door Marc | June 21, 2011

“Jan Meng is voor mij de ongekroonde meester van het luisterboek. De manier waarop hij dit voorleest en het verhaal vertelt, is voor mij adembenemend.”

Maurits, , uitgever, Amsterdam

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat De GVR over?

pencil-mgreySophie woont in een weeshuis. Als ze op een nacht stiekem uit het raam kijkt, ziet ze een hele lange, dunne man. Zo groot, hij lijkt wel een reus! Dan kijkt hij haar recht aan. Hij ontvoert haar want kinderen mogen niet weten dat reuzen echt bestaan. 'Ik zal wel opgegeten worden', denkt Sophie. Maar de grote reus blijkt geen gemene mensenpeuzelende kanibaal maar een Grote Vriendelijke Reus, die door een trompet dromen in kinderkamers blaast. Hij vertelt Sophie vreselijke verhalen over de andere reuzen. Zo vreselijk dat ze samen een plan maken om te zorgen dat kindertjes voortaan weer rustig naar bed kunnen! Voorgelezen door Jan Meng.

Details

  • Originele titel: The BFG
  • Uitgever(s): Rubinstein
  • ISBN(‘s): 9789054449201
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 1982

Tags

De GVR // Maurits // Roald Dahl // Rubinstein

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *