Inge Ipenburg over De handen van Kalman Teller – Gauke Andriesse



“Een van de meest intrigerende en spannende boeken die ik ooit heb gelezen. Ik fiets nooit meer achter het Centraal Station langs zonder me zorgen te maken.”
Inge Ipenburg, 54, juryvoorzitter Gouden Strop & actrice, Amsterdam

Bestel De handen van Kalman Teller hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De handen van Kalman Teller over

Als de jonge Mira Roes in het ziekenhuis slachtoffer wordt van een verkeerd uitgevoerde medische ingreep, is dat voor haar en haar man Frederik het begin van een tien jaar durende lijdensweg langs tal van instanties. Ondanks haar ernstige verminkingen vallen de rechterlijke uitspraken keer op keer in haar nadeel uit en lijkt het er steeds meer op dat de schuldige de hand boven het hoofd wordt gehouden.
Als haar zaak hopeloos is vastgelopen, besluit haar protegé, de vermogende Joodse zakenman Kalman Teller, de hulp in te roepen van de Amsterdamse privédetective Jager Havix. Wanneer Havix een belangrijke getuige weet op te sporen, wordt deze op gruwelijke wijze vermoord.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *