Jean-Marc van Tol over Koning Jezus – Robert Graves“Ik lees het bijna elke week wel een keer, ter inspiratie. En ik ben van plan om er een verstripping van te maken.”
Jean-Marc van Tol, 43, striptekenaar & uitgever, Soest

Bestel Koning Jezus hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Koning Jezus over

King Jesus, long out of print, is one of the most controversial historical novels of all time. In it, Robert Graves has summoned his superb narrative powers, his painstaking scholarship, his wit and unsurpassed ability to recreate the past, to produce a magnificant portrayal of the life of Christ on earth.

Robert Graves (1895-1985) was a British poet, novelist, translator, and critic. His many books include the historical novels I, Claudius and Claudius the God, the autobiography Good-bye to All That, and the mythic/literary studies The White Goddess and The Greek Myths.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


One Reply to “Jean-Marc van Tol over Koning Jezus – Robert Graves”

  1. sibejan zegt:en niet te vergeten: Piet Vroon, De trenan van de krokodil.in het kort: een bijzonder leesbaar wetenschappelijk relaas over de evolutie van de menselijke hersenen. Hier en daar bijzonder relativerend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *