Playlist Bibliotheken – Top 10

Support

Zo zet je de playlist op hoge kwaliteit (resolutie) en op full screen.

Playlist settings

De playlist start automatisch en staat al op repeat.

 Wekelijkse update

Elke donderdag wordt de Top 10 geheel gewijzigd.
Ververs deze pagina daarom elke vrijdagochtend svp, dan heb je altijd de nieuwste Top 10.

N.B. Nadat je de pagina ververst, of de pc opnieuw opstart, moet je de stappen onder het kopje Support opnieuw uitvoeren. Dus de kwaliteit weer op hoog zetten, en de speler op fullscreen.

Praktische tips

Twee beeldschermen
Vaak heb je al een computer, internetverbinding en een beeldscherm in je winkel. Maar dat beeldscherm wordt al gebruikt. Het is echter mogelijk om op 1 computer 2 beeldschermen aan te sluiten. Het ene beeldscherm gebruik je zelf, op de andere open je je webbrowser en vertoon je de Why I Love This Book video’s. Probleem opgelost.
Koptelefoon aansluiting
Als de computer te ver weg staan van het (tweede) beeldscherm, is het lastig om een koptelefoon in te pluggen. Er zijn echter ook beeldschermen met een audio uitgang. Dan kun je de koptelefoon in het beeldscherm inpluggen. Probleem opgelost.
Samen luisteren
Met een verloopstekkertje is het mogelijk om 2 koptelefoons op 1 computer aan te sluiten. Dan kunnen mensen die samen willen kijken en luisteren dat doen. Probleem opgelost.
Niet wegklikken
Als de video playlist speelt, kun je de muis en het toetsenbord weghalen. Mensen kunnen dan niet wegklikken. Het is dan wel handig als op de koptelefoon een volume regelaar zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *