Rosemary Sullivan over De weg naar het water – Barbara Gowdy"The thing that Barbara does that nobody has tried is to get you inside the mind of the elephant."
Rosemary Sullivan, 71, biografe, dichter, Toronto (CA)

Bestel De weg naar het water hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De weg naar het water over

In DE WEG NAAR HET WATER brengt Barbara Gowdy een rijke en volstrekt geloofwaardige olifantenwereld tot leven. Daarnaast vertelt ze met de tocht van de jonge Dras een onvergetelijk verhaal over volwassen worden. Vele jaren heeft Dras met haar familie over de Afrikaanse vlakten getrokken, totdat een verzengende droogte hen dwingt bij een van de schaarse waterplaatsen te blijven. Wanneer stropers daar een bloedbad aanrichten, slaat Dras met enkele overlevenden op de vlucht. Geleid door herinneringen, visioenen en hun fabelachtige reukvermogen gaan ze op zoek naar het legendarische witte bot, dat hen zal brengen naar het Veilige Oord, een plaats waar voedsel en water in overvloed zijn en waar de mens geen bedreiging vormt. Een lange, barre tocht, waarbij Dras afscheid moet nemen van haar kinderjaren.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *