Joep over de Grijze Jager-serie – John Flanagan"Omdat ik het vanaf mijn zesde al keek."
Joep, 9, scholier, Amsterdam

Bestel De Grijze Jager hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De Grijze Jager over

De in het begin 15-jaar oude Will woont in een weeshuis, maar wordt al snel uitgekozen om deel uit te maken van de beruchte Grijze Jagers, een geheimzinnige groep die alleen naar de koning zelf schijnt te luisteren. In de eerste paar boeken is Will nog een leerling, maar ook nadat hij het zogenaamde zilveren eikenblad, het teken van een voltooide training, heeft ontvangen komt hij erachter hoeveel hij nog kan leren. De verhalen spelen zich af rond het land Araluen, een eiland gelijkend aan Groot-Brittannië. Andere belangrijke personages zijn Halt, zijn leermeester, Arnaut (in het engelse origineel ‘Horace’), zijn beste vriend, en Allys, een slimme meid die hij al zijn hele leven kent. Met de tijd leren we steeds meer personages kennen uit landen die geïnspireerd zijn uit het huidige Europa (en omstreken).

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *