Harry over de Inspector Shan serie – Eliot Pattison"Een Chinees, die per ongeluk in Tibet is beland en die daar allerlei ingewikkelde zaken gaat oplossen. Dat heeft geleid tot een spannende serie boeken."
Harry, 66, tekstschrijver, Amsterdam

Bestel Inspector Shan serie hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Inspector Shan serie over

De Inspector Shan serie is een reeks van 10 boeken. Elk boek gaat over een of meerdere moorden die de stoïsche inspecteur Shan moet oplossen. De verhalen spelen zich af tegen een rijke achtergrond van de Tibetaanse geschiedenis, cultuur en religie, als afspiegeling van Pattison's uitgebreide onderzoek en bezorgdheid over de invloed van de Chinese controle op het hedendaagse Tibet.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *