Katharina Blansjaar over Het boek van wonderlijke nieuwe dingen – Michel Faber


Door Vera | April 14, 2017

"Dit is het vreemdste boek dat ik in jaren heb gelezen. Het is een heel vreemd construct van science fiction, filosofie en een verhaal over eenzaamheid."

Katharina Blansjaar, 39, schrijfster, Zürich (CH)

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie en het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij Bol.com of bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Het boek van wonderlijke nieuwe dingen over?

pencil-mgreyDeze virtuoze, grensverleggende roman gaat over datgene wat mensen verbindt, zelfs als ze lichtjaren van elkaar gescheiden zijn. ‘Van een andere planeet. De miscommunicatie tussen de twee echtelieden snijdt je geregeld door de ziel. Wat een schrijver.’ de Volkskrant ‘Dit is Michel Fabers tweede meesterwerk, heel anders dan Lelieblank, scharlakenrood, maar in alle opzichten even overtuigend en memorabel. Het is waanzinnig meeslepend.’ david mitchell ‘Een boeiende, betoverende ideeënroman van een ongewoon intelligente en helderziende schrijver.’ The Independent ‘Een buitengewone roman die leest als een trein.’ yann martel Michel Faber (1960) werd geboren in Den Haag, groeide op in Australië en woont nu in Schotland. Zijn debuutbundel Gods speelgoed werd juichend ontvangen en meermaals bekroond. Sindsdien behoort hij tot de crème de la crème van de internationale moderne letterkunde. Zijn opzienbarende roman Onderhuids werd verfilmd met Scarlett Johansson in de hoofdrol. Van Fabers magnum opus Lelieblank, scharlakenrood werden wereldwijd honderdduizenden exemplaren verkocht.

Details

  • Originele titel: The book of strange new things
  • Uitgever(s): Faber & Faber, Podium
  • ISBN(‘s): 9789057596902, 9789057598029, 9789057597022
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2014

Tags

Faber & Faber // Het boek van wonderlijke nieuwe dingen // Katharina Blansjaar // Michel Faber // Podium // The book of strange new things

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *