ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Why German authors love Dutch books

In samenwerking met het Nederlands Letterenfonds, maken we altijd video’s voor hun Writers In Residence. Deze schrijvers krijgen vanuit het Letterenfonds de kans om inspiratie en kennis op te doen in hartje Amsterdam, terwijl ze schrijven aan nieuw werk.

In aanloop naar de Frankfurter Buchmesse 2016, waar Nederland en Vlaanderen eregast waren, maakten we vijf video’s met Duitse auteurs over hun favoriete Nederlandse boek.

Dit is de compilatie van het project: Why German authors love Dutch books