Tammo, Paul en Wouter over IV – Arjen Lubach



"Elke pagina sla je om met spanning en dat vind ik het vette aan elk boek van Arjen Lubach."
Tammo, Paul, Wouter, 16, scholier,

Bestel IV hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat IV over

IV (Vier) van Arjen Lubach is een thriller voor de liefhebbers van Dan Brown en Tomas Ross. De vader van Elsa is hoogleraar middeleeuwse schriftcultuur. Hij is op het spoor van de ontrafeling van een groot staatsgeheim als hij wordt vermoord. Elsa besluit door te gaan waar haar vader is gebleven en krijgt de politie en de moordenaars achter zich aan. Met de thriller IV (Vier) won Arjen Lubach de Crimezone Debuutprijs en werd hij genomineerd voor de Gouden Strop. Arjen Lubach is schrijver en tv-, radio- en theatermaker. Voor Magnus heeft hij de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs gewonnen. IV (Vier) is zijn eerste thriller.

De gepensioneerde professor Marcus Ruys, specialist middeleeuwse handschriften, wordt vermoord. Zijn dochter Elsa, op vakantie in Zuid-Frankrijk, krijgt hierover een telefoontje en gaat snel terug naar Nederland. Op Schiphol wordt ze opgewacht door de politie, maar al snel voelt ze dat er iets niet klopt. Ze ontkomt aan haar begeleiders en gaat op onderzoek uit. Op de huid gezeten door de zogenaamde en de echte politie volgt ze de aanwijzingen op die haar vader heeft achtergelaten en vermoedt dat het draait om een oud handschrift.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *