Lisanne over Percy Jackson en de bliksemdief – Rick Riordan


Door Vera | March 18, 2017

"Het boek is absoluut geweldig, omdat het grappig is, makkelijk om te lezen en je je goed kan inleveren in de hoofdpersoon en zijn beste vriend."

Lisanne, 16, scholier,

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie en het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij Bol.com of bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Percy Jackson en de bliksemdief over?

pencil-mgreyEchte helden bestaan nog! Stel dat de goden van de Olympus nog bestonden in de 21ste eeuw… Stel dat ze nog steeds mensenkinderen krijgen, helden als Hercules… En stel dat jíj een van die kinderen bent… Griekse mythen en modern avontuur - de meest succesvolle jeugdboekenserie van dit moment. Percy Jackson staat op het punt om van school getrapt te worden. Alweer... En dat is nog maar zijn kleinste zorg. Want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en de oorlog op de Olympus tot bedaren te brengen. Riordan pakt de lezer beet vanaf de eerste pagina en weet een spectaculair avontuur neer te zetten vol Griekse goden, mythologische monsters en een echte held die nu al miljoenen lezers over de gehele wereld weet te boeien.

Details

  • Originele titel: Percy Jackson and the lightning thief
  • Uitgever(s): Penguin, Unieboek|Het Spectrum
  • ISBN(‘s): 9780141346809, 9789022561980
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2005

Tags

Lisanne // Penguin // Percy Jackson and the lightning thief // Percy Jackson en de bliksemdief // Rick Riordan // Unieboek|Het Spectrum

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *