ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

Michiel Stroink & Martijn Simons over Shortreads.nl

shortreads_ is een platform voor gratis korte verhalen rond de actualiteit. Elke werkdag verschijnt er een verhaal dat een connectie heeft met iets in het nieuws, geschreven door een veelbelovende auteur.

Twee van deze auteurs zijn Michiel Stroink en Martijn Simons. Zij vertelden op het Boekenbal meer over shortreads_:

Voor alle korte verhalen en meer informatie over shortreads_, zie de website: shortreads.nl