Esther van der Ham over Jamil & Jamila – Elsbeth de Jager



"Ik wil jullie iets vertellen over een boek dat mijn hart heeft gestolen met twee kinderen erbij waar ik heel dol op ben."
Esther van der Ham, 43, techneut, uitgever, schrijfster, illustrator, Breda

Bestel Jamil & Jamila hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Jamil & Jamila over

Jamil en Jamila wonen in een Syrisch vluchtelingenkamp. Jamil komt er net aan, Jamila woont er al wat langer. Net als heel veel andere kinderen moesten ze vluchten vanwege de oorlog. Jamila wil graag vrienden worden met Jamil. Maar waarom geeft hij zo vaak geen antwoord? En wat lastig dat hij voor zoveel dingen bang is ... Als Jamila iets moet doen waarvoor ze eigenlijk het liefst weg wil lopen, is het Jamil die haar helpt. Het boek is geschreven door Elsbeth de Jager en Esther van der Ham op verzoek van Oscar Assadullah Mukhtar Bergamin, directeur van Ash-sham CARE. Hij en zijn medewerkers zorgen voor hulpverlening en wederopbouw in Syrië waaronder de start van de scholen in de vluchtelingenkampen.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *