Ellen over Die zomer – Wanda Reisel"Wat ik er zo leuk aan vind zijn de verwijzingen naar de jaren zeventig: de muziekstijl in die tijd, de protestbeweging tegen Vietnam, enzovoort."
Ellen, , scholier, Antwerpen

Bestel Die zomer hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Die zomer over

Dana Davidson is net zeventien. In de zomer van 1970 is ze alleen in het statige huis van haar ouders aan het Vondelpark. Haar moeder is een paar maanden op vakantie met de tweeling, haar vader heeft een verhouding met het meisje van de boodschappendienst en haar broer Daaf neemt steeds de telefoon maar niet op... Het is een warme, nieuwe zomer. Maar het is niet alleen een veranderende tijd, ook in Dana zelf raakt alles op drift. Als ze met haar vriendin Tessa naar Parijs gaat, wordt Dana op de proef gesteld. De zachte muren van haar veilige wereld beginnen te verschuiven.
Heen en weer geslingerd tussen de wil tot overgave en de angst zichzelf te verliezen, probeert zij zich staande te houden tussen de talloze verleidingen. Terug kan ze niet. Het echte leven krabt aan de deur.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *