Frank de Bruyn over Red de salestijger – Marc Dijk



"Nadat ik dit boek had gekregen en heb gelezen, heb ik ontdekt dat in iedereen een salestijger zit."
Frank de Bruyn, 41, schrijver, Beuningen

Bestel Red de salestijger hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Red de salestijger over

Betere verkopers - salestijgers - zorgen voor hogere omzet met gezonde marges. Nu klanten steeds meer te kiezen hebben wordt de vaardigheid om onderscheidend te kunnen verkopen elke dag belangrijker. Verkopen is de kernactiviteit van elk bedrijf. Salesaanjager Marc Dijk helpt die verkoop te optimaliseren. Hij richt zich op de totale verkoopaanpak, inclusief het aannamebeleid van verkopers en de salescultuur. Red de salestijger is een blauwdruk om als team en individu direct succesvoller klanten voor je te winnen.

Op positief confronterende wijze beschrijft Marc wat er gebeurt in de verkooppraktijk, en hoe het ook anders kan. Tachtig procent van de verkopers vraagt niet eens om de deal na een informatief gesprek. Dat kon in een tijd waarin je moeite moest doen om niets te verkopen, maar die periode is voorbij. Marc Dijk inspireert je als lezer om het echt anders aan te pakken. Kies voor actievere sales, laat het initiatief niet langer bij de klant liggen, maar neem het zelf. Zijn missie: concurrenten weer ouderwets verslaan.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *