Nir Baram over zijn boek De wereldschaduw



"The encouter between the individual and the forces in the world was very interesting to me."
Nir Baram, 38, schrijver, Tel Aviv

Bestel De wereldschaduw hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De wereldschaduw over

Gavriël Mantsoer, 'de man die vertrouwen wekt', voegt zich bij een groep zakenmensen die de onbegrensde mogelijkheden van het globalisme uit de jaren negentig willen verzilveren. Hij groeit steeds hoger in de hiërarchie van Israëls machtigste mensen, maar begrijpt steeds minder van de intriges waar hij deel van uitmaakt.
Een groep jonge mensen uit Londen - verstotenen en gedesillusioneerde idealisten - besluit een internationale demonstratie te organiseren op 11/11 waar 1 miljard mensen aan mee zullen doen. Zal hun actie de status-quo doen wankelen? Een Amerikaans consultancybedrijf manoeuvreert tussen regimes op verschillende continenten. Maar deze ogenschijnlijk liberale organisatie dreigt te worden ontmaskerd.

Deze drie verhaallijnen staan centraal in Wereldschaduw. Ze worden met elkaar vervlochten en vormen samen een fascinerend portret van het mondiale systeem waar wij allen onderdeel van zijn.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *