Soraya over Hotel Arcadia – Sunny Singh



"Sla het open, check in bij Hotel Arcadia en je zult het nooit meer vergeten."
Soraya, 22, redacteur & boekrecensent, Wijk bij Duurstede

Bestel Hotel Arcadia hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Hotel Arcadia over

Verontrustend, spannend en akelig actueel 'Mevrouw,' fluisterde een dringende stem aan de andere kant van de lijn, 'Ik bel van de receptie. Er is een probleem. Blijft u alstublieft in uw kamer en doe de deur op slot. En doe alstublieft alle lichten uit. U mag ze niet laten weten dat u er bent. Doe voor niemand open. Alstublieft.'

Sam is oorlogsfotografe. Na een slopende reportage checkt ze, zoals altijd, in bij een luxueus hotel om daar tot rust te komen. Vlak voordat een groep terroristen er dood en verderf komt zaaien. De doodsbange hotelmanager Abhi sluit zich op in het directiekantoor en probeert van daaruit zo goed als hij kan met de nog levende gasten te communiceren. Sam is een van de weinigen die koppig genoeg is om zijn raad niet op te volgen en Abhi besluit de stoere fotografe te helpen. Hij kent de gangen van het hotel als geen ander en zij heeft genoeg roekeloze lef om deze levensgevaarlijke expedities te ondernemen. Onder de gegijzelden bevindt zich Dieter, de minnaar van Abhi. Zou Sam hem kunnen vinden?

Maar dan ontfermt Sam zich over een gewond jongetje en worden de risico's die ze neemt dubbel zo groot ... Terwijl de situatie benarder wordt, wordt de band tussen Abhi en Sam steeds sterker. Mochten ze het er levend van afbrengen, zal geen van beiden meer hetzelfde zijn.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *