Larissa over Van mug tot olifant – Ingrid & Dieter Schubert"Het gaat van klein tot groot, en van bijzondere tot grote dieren, en het helpt de kleuters om te begrijpen wat de verschillen zijn en wat alle dieren daarmee doen."
Larissa, 21, lerares basisonderwijs, Heerhugowaard

Bestel Van mug tot olifant hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Van mug tot olifant over

Verrassend mooi prentenboek waarin een doorlopend verhaal van alles over alle mogelijke dieren verteld wordt: hoe sommige uit allemaal verschillende eieren komen, waar ze in hun element zijn, hoe ze zich beschermen, waar e slapen, dat ze doodgaan en weer opgeruimd worden. Dat alles is te zien op de grote natuurgetrouwe, maar ook met humor getekende prenten, die je steeds weer opnieuw kunt bekijken.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *