Lydia van Houten over haar boekenreeks Het teken van drie


Door Van-Nhi | June 12, 2015

"Het is een moeilijke opdracht, maar eigenlijk is het enige wat ze willen hun weg terug naar huis vinden."

Lydia van Houten, 42, auteur, Westervoort

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie en het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij Bol.com, Bookspot.nl of andere (online) boekwinkels >

Voeg deze video toe aan je favorieten

star-mgreyBewaar je favoriete boekentip video’s voor later.
[wpfp-link] – Favorieten overzicht

Samenvatting van Het teken van drie en de Codex Vetus, Het teken van drie en de Codex beschermers, Het teken van drie en de Stella Maris

pencil-mgreyHet teken van drie en de Codex Vetus

William en zijn twee buurmeisjes zijn doodnormale tieners, maar raken door toeval verzeild in een onbekende wereld. Als William een geheimzinnige glazen bol vindt, raakt hij bezeten door een kwaadaardige macht, op zoek naar het "Boek der Schepping" waarin spreuken staan om leven te scheppen of te vernietigen. Terwijl Charlotte en Elena elkaar uit het oog verliezen, ontmoeten ze allerlei vreemde wezens. Het blijkt dat de drie kinderen een geheim geboortemerk: het teken van III hebben waardoor ze de nieuwe bewaarders van het geheimzinnige boek zijn. Gelukkig kunnen ze William bevrijden, maar dat is nog maar het begin van de strijd om het boek.

Het teken van drie en de Codex beschermers

De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van "het teken van drie" door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers. Tenminste, dat lijkt zo.

Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich tegen Elena verzet staat Elena er op gegeven moment helemaal alleen voor. De zoektocht naar een missende Codex is begonnen.

Onderweg leert Elena nieuwe vrienden kennen. Luxis en de wereldvreemde professor Lupus, staan haar bij. Ook Bia blijkt een betrouwbare partner maar is het genoeg om te winnen van hun aartsvijand Zafor?

"De Codex beschermers" is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen...

Het teken van drie en de Stella Maris

In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay.

Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren.

Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger?

Gerelateerde video’s

video-multi-mgreyAlle video’s van en over: Brave New Books, Het teken van drie, Het teken van drie en de Codex Vetus, Het teken van drie en de Codex beschermers, Het teken van drie en de Stella Maris, Lydia van Houten

Details

view-details-mgreyOriginele titel: Het teken van drie en de Codex Vetus, Het teken van drie en de Codex beschermers, Het teken van drie en de Stella Maris
Uitgever(s): Brave New Books
ISBN(‘s): 9789402131635, 9789402131550, 9789402131642, 9789402131581, 9789402131659, 9789402131598
Voor het eerst gepubliceerd in: 2015

Bestellen

Bestel dit boek nu bij een van deze online boekwinkels:

BOL.COMECI.NL | AKO | AMAZON.COM | BRUNA LIBRISPLANTAGE | MEER ONLINE BOEKWINKELS…
Of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *