Kim Lian van der Meij over De alchemist – Paulo Coelho"Dit boek vond ik zo mooi dat ik het al drie keer heb gelezen en ik denk dat ik over een jaar of twee klaar ben om het nog een keer te lezen, want iedere keer ontdek ik weer nieuwe wijsheden."
Kim-Lian van der Meij, 34, actrice, presentatrice, Amsterdam

Bestel De alchemist hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De alchemist over

De jonge schaapherder Santiago heeft één grote wens: de wereld bereizen tot in alle uithoeken om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een zoektocht. Na veel omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist, die over grote spirituele wijsheid beschikt. Hij adviseert de jongen: "Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel van de wereld en daar ooit naar zal terugkeren." Waar je hart is, is ook je schat.

De alchemist is een magische fabel, met de diepe wijsheid van een klassiek sprookje. Als je van iemand houdt, kun je alles worden. Als je van iemand houdt, heb je geen enkele behoefte om te begrijpen wat er gebeurt, omdat alles binnen in je gebeurt, en kun je jezelf veranderen in wind. Mits de wind helpt natuurlijk.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *