Santa Montefiore over haar boek De dochter van de imker



"It's a big love story based in the war of England and on an island of Massachusetts."
Santa Montefiore, 44, schrijver, Londen

Bestel De dochter van de imker hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat De dochter van de imker over

1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie. Intussen droomt ze heimelijk van de knappe aristocraat Rufus, maar ze weet dat hij nooit de hare zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit de oorlog terugkeert als een gebroken man die bovendien een groot geheim met zich meedraagt, is er van hun huwelijk weinig meer over.

1973. Trixie Valentine is verliefd op Jasper, zanger van een Britse rockband die de zomer doorbrengt op het kleine eilandje bij de kust van Cape Cod waar Trixie is opgegroeid. Gefrustreerd door haar beschermde, geïsoleerde jeugd vat Trixie het plan op er met hem vandoor te gaan. Ze wil niet worden als haar moeder Grace, die duidelijk niet gelukkig is in haar huwelijk en zich uitleeft in bijen houden en het aanleggen van tuinen voor de rijkere eilandbewoners. Trixie begrijpt niets van haar moeders obsessie met bijen en verlangt naar een groots en meeslepend leven. Dan ontdekt ze dat de zwijgzame Grace een intrigerend maar pijnlijk verleden met zich meedraagt…

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *