Matthew Jobin over Een plooi in de tijd – Madeleine L’Engle"It helped me form and understand how to write books for children that both speak to who they really are and take their mind to places they have never been."
Matthew Jobin, 41, anthropologist, writer, East Palo Alto, USA

Bestel Een plooi in de tijd hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Een plooi in de tijd over

Het is een donkere, stormachtige nacht. Meg Murry en haar broertje Charles Wallace zitten met hun moeder in de keuken een boterham te eten, wanneer er een onverwachte en vreemde bezoeker binnenrolt. 'Ruwe nachten zijn mijn lust en mijn leven', zegt de vreemdeling. 'Ik werd gewoon gegrepen door een valwind en waaide uit de koers. Ik zal alleen maar even blijven zitten, dan ben ik zo weer weg. Over wegen gesproken, er bestaat werkelijk zoiets als een tesseract.'

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *