Aranka van der Pol over haar boek Een idioot groene roadtrip"Het was een spannende tocht, dat heb ik allemaal beschreven in mijn boek, en het is een roadtrip geworden die je zelf ook kan volgen en waar allemaal leuke groene adresjes en tips in staan."
Aranka van der Pol, 36, reisjournalist & schrijver, Amsterdam

Bestel Een idioot groene roadtrip hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Een idioot groene roadtrip over

Reisjournaliste Aranka van der Pol reed drie maanden met haar hond Ki in een elektrische tuktuk langs de westkust van Nederland, via België, Frankrijk en Spanje naar Portugal. Onderweg zocht zij naar groene adresjes en interviewde ze reizigers, wijnboeren, politici en hoteleigenaren over duurzaamheid. Het resultaat is een meeslepend reisverslag, gelardeerd met leuke reistips, interviews en charmante adresjes.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *