Remco over Yes! Een crisis – Marc Lammers



"Ik denk de meest belangrijke spreuk die erin staat is: winnaars hebben een plan, en verliezen is een excuus."
Remco, 26, Accountmanager, Zeiler, Rotterdam

Bestel Yes! Een crisis hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Yes! Een crisis over

Voormalig bondscoach Marc Lammers legt uit hoe je tegenslagen en crises kunt overwinnen door creatieve oplossingen te bedenken. Voor Marc Lammers, die als coach met het Nederlandse dameshockeyteam in 2008 Olympisch goud won in Beijing, is een ding duidelijk: elke crisis betekent een kans! Zo bekeken is de mondiale financiële crisis een zegen, voor zowel de (top)sport als het bedrijfsleven.

In 'Yes! Een crisis' vertelt Lammers over de heilzame werking die crisissituaties kunnen hebben. Met vele concrete praktijkvoorbeelden laat hij zien dat elke crisis nieuwe mogelijkheden en uitdagingen biedt - niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Je hoeft niet te winnen van de crisis, maar van je concurrenten! In deze nieuwste editie onthult Lammers bovendien het geheim van gegarandeerd succes. In een nieuw toegevoegd hoofdstuk leert de lezer alles over Spirituele Intelligentie. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Conclusie: doe het anders!

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *