Carlijn over Een weeffout in de sterren – John Green


Door Van-Nhi | November 22, 2013

"Je denkt bij dit onderwerp vast dat dit heel sentimenteel is, maar dat is niet zo. John Green slaagt erin om je te raken, maar ook een heel nuchter boek te schrijven over dit zware onderwerp."

Carlijn, 34, freelance boekenvak, Amsterdam

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Een weeffout in onze sterren over?

pencil-mgreyHazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het moment dat Hazel en Gus elkaar ontmoeten, lijkt er geen ontsnappen aan de zinderende wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Hazel wil niet iemands tijdbom zijn.

Hazel laat Gus kennismaken met haar lievelingsboek: An Imperial Affliction van Peter Van Houten, een roman over een ziek meisje, die midden in een zin eindigt. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Peter Van Houten om hem te vragen hoe het de personages vergaat nadat het boek is opgehouden. De tocht leidt hen naar Amsterdam, waar de schrijver als een kluizenaar leeft. Hij is in niets wat ze zich van hem hebben voorgesteld. En hun leven neemt een wending die ze zich niet hadden kunnen indenken.

Details

  • Originele titel: The Fault in Our Stars
  • Uitgever(s): Lemniscaat, Penguin Books
  • ISBN(‘s): 9780141345659, 9789047704560
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2012

Tags

Carlijn // Een weeffout in onze sterren // John Green // Lemniscaat // Penguin Books // The Fault in Our Stars

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *