Anna, Mandy, Marit & Lois over Superhelden.nl – Marcel van Driel


Door Van-Nhi | November 22, 2013

"Het is heel spannend en gaat een beetje over superhelden. En het is soms ook wel grappig, maar er zitten ook wel hele erge woorden in."

Anna, Mandy, Marit & Lois, 11, scholieren, Asch

Bestel dit boek nu

book-mgreyJe steunt ons met de commissie. En het kost je niks extra.
Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

Waar gaat Superhelden.nl over?

pencil-mgreyOveral op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand weet dat de allerbeste spelers worden ontvoerd en op Pala tegen hun wil worden opgeleid tot superspion. Afgestudeerde spionnen heten Superhelden en worden op internationale missies gestuurd. Alleen de mysterieuze leider Onno weet wat het einddoel is.
Sinds haar vaders zelfmoord doet de veertienjarige Iris Goudhoorn niets anders dan gamen. Haar lievelingsgame is Superhelden.nl, waar ze de ene highscore na de andere haalt. Superhelden Alex en Fiber worden naar Nederland gestuurd om Iris te ontvoeren. Maar zelfs zij weten niet wat Onno's plannen met Iris zijn. Want Iris is uitzonderlijk getalenteerd, zelfs voor een Superheld…

Details

  • Originele titel: Superhelden.nl
  • Uitgever(s): De Fontein
  • ISBN(‘s): 9789026134845
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2013

Tags

Anna // De Fontein // Mandy // Marcel van Driel // Marit & Lois // Superhelden.nl

Direct bestellen bij Bol.com

Of bestel dit boek nu bij een van deze boekwinkels:

AMAZON.COM, of zoek een boekhandel bij jou in de buurt op deze handige kaart.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *