Daphne over 13 – Pieter Aspe



"Wat ik zo leuk vind aan het boek, was dat het heel spannend was. Het was minstens net zo spannend als kijken naar een televisieserie."
Daphne, 18, scholier, Lommel

Bestel 13 hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat 13 over

In 13 hebben Hannelore Martens en Pieter Van In het plan opgevat om in het huwelijksbootje te stappen. Hun beider ja-woord moet de bezegeling worden van hun reeds zeven jaar durende liefde. Een rustige voorbereiding van het huwelijksfeest is hen echter niet gegund.

Wanneer in een Brugs hotel Wim Raes vermoord wordt aangetroffen, begeeft Van In zich naar zijn woning om de echtgenote op de hoogte te brengen. Als Raes even later alive and kicking het huis komt binnengestapt, staat Van In voor een probleem. Maar enkele dagen later wordt ook het levenloze lichaam van de echte Raes gevonden, met op zijn borst de Visa-kaart van een andere man, die Van In naar een mogelijk volgend slachtoffer leidt.

Aan de vooravond van zijn huwelijk wordt Van In geconfronteerd met zijn vroegere liefdes. Hij dreigt kopje-onder te gaan in een bad van grondeloze haat.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *