Persis over Bezoek Van De Knokploeg – Jennifer Egan



"Zijn verlangen vouwde hij dubbel, staat in het boek. En hij vouwde het nog een keer dubbel, en hij vouwde het nog een keer dubbel, totdat het in zijn broek zou passen. Nou, dat vond ik beklemmend, huiveringwekkend en toch zo herkenbaar."
Persis, 25, journalist, Amsterdam

Bestel Bezoek Van De Knokploeg hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Bezoek Van De Knokploeg over

In dertien hoofdstukken komen dertien authentieke stemmen aan het woord die vertellen over hun leven, ambities en ontmoetingen, hun liefdes en verleidingen. Op ingenieuze wijze zijn de levens van de verschillende vertellers met elkaar verbonden, waardoor hun verhaal opgaat in een grillig sociaal netwerk dat uitwaaiert en uiteenvalt. De centrale figuren zijn actief (geweest) in de popmuziek. Op de top van zijn roem krijgt platenproducer Bennie Salazar bezoek van zijn vroegere vriend Scotty die ooit als punkgitarist furore maakte, maar door psychische problemen is ontspoord. Hoe is het hun vroegere vriendinnen vergaan? En wat bezielt de nieuwe generatie? Egan laat met een lach en een traan zien hoe de tijd elk leven op een eigen manier ombuigt en afbreekt. Als een knokploeg die sluipend zijn werk doet.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *