Simone over Superduif – Esther Gerritsen"Bonnie gebruikt haar fantasie om anderen te helpen. Voor mij was mijn fantasie eigenlijk mijn redding. Hopelijk zet ik dat nu in ook om anderen te helpen. Dat is wat Bonnie doet."
Simone, 22, recenent & boekenjournalist, Amsterdam

Bestel Superduif hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Superduif over

Op haar elfde springt Bonnie over een tuinhekje, en een aantal seconden blijft ze zweven. Niet veel later ziet ze hoe haar lichaam transformeert tot een gigantische, oerlelijke duif. Ze beseft dat ze nu behoort tot het schaarse gezelschap helden dat onheil kan afwenden en mensen kan behoeden voor ongelukken.

Esther Gerritsen (1972) debuteerde in 2000 met de verhalenbundel Bevoorrecht bewustzijn en werd direct gezien als een van de grote jonge literaire talenten. Met de romans die daarop volgden, Tussen Een Persoon, Normale dagen, De kleine miezerige god en Superduif, bevestigde de auteur de verwachtingen.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *