Simone over Superduif – Esther Gerritsen


Door Marc | September 13, 2012

"Bonnie gebruikt haar fantasie om anderen te helpen. Voor mij was mijn fantasie eigenlijk mijn redding. Hopelijk zet ik dat nu in ook om anderen te helpen. Dat is wat Bonnie doet."

Simone, 22, recenent & boekenjournalist, Amsterdam

Lees Superduif nu

Wil je dit boek bestellen? Doe dat via de links hieronder svp.
Je steunt ons met de commissie, en het kost je niks extra.

Bestel dit boek nu bij BOL.COM. Of bij LIBRIS, STORYTEL, AKO, BOOKSPOT of eBOOK.nl. Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Waar gaat Superduif over?

Op haar elfde springt Bonnie over een tuinhekje, en een aantal seconden blijft ze zweven. Niet veel later ziet ze hoe haar lichaam transformeert tot een gigantische, oerlelijke duif. Ze beseft dat ze nu behoort tot het schaarse gezelschap helden dat onheil kan afwenden en mensen kan behoeden voor ongelukken.

Esther Gerritsen (1972) debuteerde in 2000 met de verhalenbundel Bevoorrecht bewustzijn en werd direct gezien als een van de grote jonge literaire talenten. Met de romans die daarop volgden, Tussen Een Persoon, Normale dagen, De kleine miezerige god en Superduif, bevestigde de auteur de verwachtingen.

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *