Daan over Incognito – Henk Rijks

Originele titel: Incognito

httpv://www.youtube.com/watch?v=NanXascErlY

 

Bestel Incognito

Het beste koop je dit boek bij Daan zelf, bij Boekhandel H. de Vries in Haarlem.

Bestel je ‘m toch liever bij Bol.com, of via de SH♥P, dan kan dat ook.

[bol_search_form limit=”3″ block_id=”bol_504e735f92689_search” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”Incognito Henk Rijks” name=”Bol seach in page” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”CB0100″ link_color=”0000FF” border_color=”D2D2D2″ width=”639″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”0″]

Beschrijving

Voormalig tieneridool Jimmy Hauser is drieëndertig en wereldberoemd, maar bovenal diep ongelukkig. Daar verandert een toppositie in de Forbes-lijst van bestverdienende entertainers niets aan. Verstoken van inspiratie, maar op de huid gezeten door fans, managers en paparazzi beziet hij de echte wereld slechts vanaf het podium. Dan krijgt hij het aanbod om tegen betaling een normaal leven te leiden, een zomermaand lang, in Amsterdam, anoniem en gegarandeerd paparazzivrij. Met de ogen van een wolfskind verkent hij aarzelend de wereld om zich heen. En dan, als hij weer terug moet naar zijn bestaan als wereldster, gebeuren er dingen die zijn leven en carrière blijvend zullen veranderen.
Incognito is een met vaart geschreven roman over de tol van de roem, over het verschil tussen erkenning en liefde en over een zoektocht naar autonomie.

Henk Rijks (1962) debuteerde in 2010 met de spannende en nietsontziende roman De kostwinner, waarvan de filmrechten binnen twee maanden na verschijnen waren verkocht.

Details

  • Uitgever(s): Atlas Contact
  • ISBN(‘s): 9789025436384
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2012

Like of Share

Goed verhaal toch. Like, tweet of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *