Andy Mulligan over zijn boek Trash



"I sat down, I had 2 weeks, and the book just came tumbling out. It was like laying an egg. It's a book that came out fully formed."
Andy Mulligan, , teacher, London

Bestel Trash hier

Je steunt ons met de paar procent commissie die we krijgen van Bol.com, en het kost je niks extra.
Of haal het bij je favoriete boekhandel.

 

Hier gaat Trash over

Ik sorteer vuilnis sinds ik kan kruipen en mensen zeiden altijd tegen me:
'Wie weet wat voor speciaals je ooit zult vinden.' Op een goede dag was dat het geval.

De 14-jarige Rafael Fernández woont, samen met zijn vrienden, op een vuilnisbelt, ergens in Zuid-Amerika. Hij heeft geen opleiding en geen enkel toekomstperspectief: hij voorziet in zijn levensonderhoud door afval te sorteren. Dan vindt hij tussen de rotzooi een tas met daarin een sleutel, en vanaf dat moment zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn. Rafael en zijn vrienden verkeren in groot gevaar als blijkt dat corrupte politieagenten op zoek zijn naar de tas. Straatkinderen verdwijnen immers vaak zomaar, zonder dat iemand zich hun lot aantrekt. Wat kan er in vredesnaam zo belangrijk zijn dat de politie zo wanhopig op jacht is? En kunnen Rafael en zijn vrienden het mysterie oplossen voordat de politie hen te pakken krijgt?

Plaats deze video op je eigen site

Wil je dat meer mensen dit boek lezen?Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Je kunt deze video eenvoudig op jouw website plaatsen. Hoe? En mag dat?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *