Wanda Bommer over haar boek Panorama West

Bestel Panorama West bij BOL.com

Bestel dit boek via onderstaande link of via de SH♥P en steun ons (5% commissie, geen extra kosten).
//

Beschrijving

Het moest een familiefeest op Terschelling worden. Maar het liep anders. Martijn valt al zijn hele leven op vrouwen van achtentwintig. Pas als hij zelf veertig is, ontmoet hij de vrouw van zijn leven: Francis (28). Francis heeft beloofd de feestdagen met haar familie op Terschelling door te brengen. Met moeite weet zij Martijn over te halen om met haar mee te gaan.

Het prille liefdespaar moet op het eiland een vakantiehuisje delen met Francis zus en haar gezin. Het te kleine appartement werkt als een snelkookpan waarin de gemoederen binnen de kortste keren hoog oplopen. Martijn probeert het hoofd koel te houden terwijl om hem heen oude vetes worden uitgevochten, nieuwe conflicten ontstaan, en een pijnlijke, verzwegen gebeurtenis uit het verleden de kop opsteekt.

Details

  • Uitgever(s): Nijgh & Van Ditmar
  • ISBN’s: 903889435X, 9789038894355
  • Voor het eerst gepubliceerd in: 2011

Like of Share

Goed verhaal toch. Like, tweet of share deze video svp met je vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *