ico-spacergreyico-spacerwhiteico-zoekenico-spacerredNieuwe video'sico-spacerredVideo's per genreico-spacerredico-geslachtico-spacerredVideo's door auteursico-spacerredVideo's per taalico-spacerredVideo's per leeftijdico-spacerredMust see video'sico-spacerredico-spacerwhiteIk wil ook een video makenico-spacergrey2ico-uitlegico-spacergrey2Wekelijkse email nieuwsbriefico-spacergrey2Koop je boeken via ons.ico-spacergrey2ico-spacerwhite

OBA 5 jaar

OBADe OBA, de Openbare Bibliotheek Amsterdam, bestaat 5 jaar. Why I Love This Book was uitgenodigd om er video’s te komen maken op zaterdag 7-7, de dag van de viering van het lustrum. Ook werden de video’s die we eerder maakten op het NOVA College Amsterdam vertoond op groot scherm, en deden we een podium- en een radio interview.

Hier vind je de komende weken steeds meer video’s die we in de OBA gemaakt hebben. En hier vind je de uitgebreidere Youtube playlist.

Amsterdam FMRadio interview – En hier kun je luisteren naar het radio interview met Amsterdam FM (2x 5 minuten, met een liedje tussendoor).